HVORFOR NOME?

Kanalkommunen Nome ligger «midt i smørøyet» og er en kommune med flere vakre steder å bosette seg. Største del av befolkningen bor i eller omkring Lunde og Ulefoss sentrum. Kort vei til fasiliteter i hele Midt-Telemark, og mellom 30-60 minutter til sjø og fjell. Lurer du på hva andre synes om det å bo i Nome? Her kan du lese artikkelen "- Gøy og trygt på landet" (MAG Agenda/Bolyst).

Glade barn - Klikk for stort bilde

♥ Midt i smørøyet, og samtidig landlig
Kort vei til fasiliteter i hele Midt-Telemark, og det er bare 30-60 minutter til sjø og fjell. I Nome er det nok frisk luft til store og små.

♥ Vakker natur
Er du lei av stress og støy? Naturopplevelser som fuglekvitter, sildring fra bekken og andre små dagligdagse inntrykk gjør at enhver vil kunne finne roen og nyte livet i Nome.

♥ Det du trenger
Handels- og servicenæringen sørger for at du har det du måtte trenge i Nome. En trivelig handel kan du gjøre både i Lunde sentrum og på Ulefoss.


♥ Satsing på barn og unge
Politikerne i Nome legger stor vekt på barn- og unge. Ungdomslederen vår jobber for at de unge i kommunen skal trives og ha et bra tilbud. Les mer om dette under: «Barn og unge».

♥ Gratis parkering
Gratis parkering er en selvfølge for oss i Nome!

♥ Mer tid
I Nome kan du glemme kø, krabbefelt, rødt lys og rushtid. 
Selv om du velger å jobbe utenfor kommunen går trafikken som oftest smertefritt. Bruk heller tiden på familie, venner og det som gir deg best livskvalitet.

♥ Pengene strekker lenger
Hva med å bytte ut en 4 rom`s leilighet i storbyen, med en ny enebolig med stor tomt og fantastisk utsikt til Norsjø? B
oligprisene er lavere i Nome enn i byen, så mulighetene om å realisere drømmen om et romslig hus med stor hage og god boltreplass for barna er absolutt til stede her. Les mer under «Bo i Nome»

Publisert av Heidi Elise Kvale. Sist endret 25.04.2016
Fant du det du lette etter?
   

Kontaktinformasjon

Nome kommune
Ringsevja 30
3830 Ulefoss
Telefon
: 35 94 62 00

Faks
: 35 94 62 09
Org.nr.
: 964963371
Kommunenr.
: 0819
Åpningstid
: 09.00 - 15.00
Levert av ACOS AS
Webredaktør Pål Vik
Login for redigering Login for redigering